Bestellen en betalen bij Secret Jewelry

Bij ons is bestellen gemakkelijk, je zoekt die nieuwe Secret uit in onze online winkel, klikt op Bestellen en het product is toegevoegd aan de winkelpagina. In de winkel wagen is het nog mogelijk om het aantal stuks aan te passen om vervolgens je bestelling afteronden en te betalen. Al onze betalingen verlopen via onze partner Rabobank. Bij rabobank is het mogelijk om te betalen via iDEAL, MasterCard, Visa, Maestro, V PAY, Bancontact en AfterPay (€ 1,99 transactiekosten)

Voor een snelle bezorging raden wij je aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal of AfterPay. Bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden.

Wat is iDEAL?

Online betalen via uw eigen bank

Met iDEAL kan jij vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen bij Secret Jewelry. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar de bankrekening van een Secret Jewelry.

Betalen met creditcard is vrijwel de meest bekende internationale methode. Mastercard is een van de creditcards die wij accepteren via onze paymentservice provider Rabobank. Rabobank controleert uw gegevens direct en geeft bij goedkeuring autorisatie. Geen enkele derde partij kan uw gegevens inzien. Ook wij hebben geen toegang tot uw creditcardgegevens.

Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

Betalen met creditcard is vrijwel de meest bekende internationale methode. VISA is een van de creditcards die wij accepteren via onze paymentservice provider Rabobank. Rabobank controleert uw gegevens direct en geeft bij goedkeuring autorisatie. Geen enkele derde partij kan uw gegevens inzien. Ook wij hebben geen toegang tot uw creditcardgegevens.

Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Je kunt via Bancontact/Mister Cash je aankoop direct betalen in een voor jouw vertrouwde en beveiligde bankomgeving.

AfterPay voert voor Secret Jewelry het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Secret Jewelry  betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 600. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wij rekenen en de transactiekosten van AfterPay  (€ 1,99) door aan onze klant.

Hoe werkt AfterPay?

Bestellen, proberen en dán pas betalen

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Let wel op, de retourvoorwaarden van Secret Jewelry zijn van toepassing.