Levertijd en manier van verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het is daarna afhankelijk van PostNL of DHL wanneer de nieuwe Secrets bij je in de brievenbus geleverd worden.

Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij proberen al onze producten uit te leveren in brievenbuspakketjes waardoor je niet thuis hoeft te wachten op onze producten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

De verzendkosten van een brievenbuspakketje zijn voor Nederland € 4,95 en voor België € 6.95. Bij pakketverzending zijn de verzendkosten voor Nederland vanaf € 5,95 en voor België vanaf €7.95.

*We hebben een actie waarbij klanten die voor meer dan € 29.50 bij ons bestellen de verzending gratis.